Picknicken in en op het MAS

Een bezoek aan het MAS combineren met een unieke picknick? Dat kan. Het MAS stelt zijn wandelboulevard en panorama open voor alle picknickers. U brengt zelf uw eten en drinken mee, zoekt naar het perfecte plekje en spreidt uw picknickdekentje uit. Dat brengt u zelf mee of kunt u gratis ontlenen aan de balie op het gelijkvloers.

Bekijk de reportage van ATV over picknicken op het MAS.

 

Café STORM

In Café STORM, aan de voet van het MAS, kunt u genieten van een drankje, een heerlijke maaltijd of een legendarisch feest aan de voet van het MAS. Café STORM is er voor iedereen. Voor wie wil napraten over zijn of haar bezoek aan het museum, maar ook voor collega’s die willen uitblazen na een hectische werkdag of voor wie op het terras wil genieten voor of na een dagje shoppen.

www.cafe-storm.com  

 

Restaurant t Zilte

Tweesterrenrestaurant ‘t Zilte brengt de bezoeker letterlijk en figuurlijk naar ongekende hoogtes. De 9de verdieping van het MAS biedt niet alleen een adembenemend uitzicht over de stad, deze hoogste keuken van Antwerpen is ook de thuishaven van topchef Viki Geunes (Michelin ** / Gault&Millau 18). Wie valt voor een verfijnde smaak en verrassende prikkels in een uniek kader is hier aan het juiste adres. Om ervan te genieten, moet u wel reserveren.

www.tzilte.be

 

9 Beaufort

Op zoek naar een unieke locatie voor de organisatie van uw culinair event, diner, receptie, huwelijk, meeting of productpresentatie? Dan is deze stijlvolle zaal op de 9de verdieping van het MAS helemaal wat u zoekt. Het 9 Beaufort-team leidt het gebeuren in uitstekende banen. Viki Geunes van restaurant t Zilte (Michelin ** / GaultMillau 18) tekent de culinaire krijtlijnen uit.

www.9beaufort.be

 

Eten en drinken rond het MAS

Het Eilandje bruist van gezellige cafés en restaurantjes. Een snelle hap of een uitgebreid diner? Ontdek het culinaire aanbod in de buurt van het MAS.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief