De kinderen gaan op zoek naar bijzondere dieren uit Midden- en Zuid-Amerika. Daarna laten ze hun fantasie de vrije loop en ontwerpen ze een hun eigen fantasiedier!

De leerlingen ontdekken tijdens de rondleiding dat de Maya’s een speciale band hadden met dieren en ze zelfs bijzondere krachten toekenden. Samen met de begeleiders gaan ze op zoek naar die dieren en hun buitengewone krachten!

In het atelier laten de leerlingen hun fantasie de vrije loop en maken ze met verschillende materialen een eigen fantasiedier. Er wordt gewerkt met bister (geelbruin kleurpigment), houtskool en oliepastels.

Praktisch

Prijs

  • Toegang tot het museum is gratis voor schoolgroepen. Je reserveert tickets online of krijgt ze aan de balie de dag zelf.
  • Prijs per gids: (max. 15 leerlingen per gids, max. 2 groepen tegelijkertijd): €95 + €5 administratiekost per reservering

Reserveren

Reserveer een gids minstens drie weken vooraf bij Visit Antwerpen, via tickets@visitantwerpen.be, of tel. +32 (0)3 338 95 30 (van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur).

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief