Dans Dans op de Droogdokkensite

Individuele bezoekers - Concert

Instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild. Zo kan je de muziek van Dans Dans omschrijven. Een concert van deze groep is dan ook een hele belevenis. Zeker als dat plaatsvindt op een unieke plek die havengeschiedenis ademt.
zondag 08 september 2019 - 12:30
Individuele bezoekers

Dans Dans is het muzikale verbond tussen Bert Dockx (Flying Horseman, Ottla), Frederic Jacques (Lyenn en bassist bij Mark Lanegan) en Steven Cassiers (Dez Mona, DAAU). Sinds haar debuut in 2012 verbaast dit trio met muziek die onmogelijk in één vak te plaatsen valt. Dans Dans bouwt aan een hoogsteigen muzikale universum en is daarmee één van de meest intrigerende bands uit België.

De groep resideert nu 2 weken op de site van de historische droogdokken en laat zich inspireren door deze omgeving om nieuwe songs te maken. Zij stellen enkele nieuwe nummers aan een select publiek voor tijdens Open Monumentendag op 8 september.

Wil je dit mini-concertje graag bijwonen? Je kan een ticket kopen vanaf maandag 19/08. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. 

Praktisch

  • op zondag 8 september, om 12.30, 15 en 17.30 uur.
  • op de Droogdokkensite (bekijk op kaart)
  • Prijs: € 12 p.p.

Tickets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief