Tot november 2020 organiseren kunstenaar Hans Bossmann en kunstenorganisatie De Veerman een aantal openbare ateliers in Antwerpen: ‘United Objects’. In de ateliers krijgen geïnteresseerde mensen een voorwerp mee uit de MAS collectie Kruithof. Ieder neemt dat mee naar huis om er een tekening op te maken, of tekent ter plekke. Alle objecten worden in een reünie in het MAS tijdelijk samengebracht.
zaterdag 31 oktober 2020 van 10:00 tot 12:00
Individuele bezoekers

De reünie van objecten is een zeer korte tentoonstelling (letterlijk 2 uur) en een van de hoogtepunten van het project United Objects. Deelnemers aan het project ontmoeten elkaar en tonen hun betekende Kruithofvoorwerpen aan het publiek.

Na afloop van de tentoonstelling neemt iedereen zijn voorwerp mee om het ergens buiten het museum op een goede plek achter te laten. Daar kan het door voorbijgangers gevonden worden en begint het aan een nieuwe, onbekende toekomst. 

Praktisch

  • Op de 2e verdieping van het MAS, op de wandelboulevard
  • Gratis te bezichtigen, mits vooraf een ticket te reserveren
    Reserveer tickets

In het Kijkdepot kan je de expo 'Dingen' gaan bekijken, waarin Guy Rombouts en Benjamin Verdonck een deel van de collectie Kruithof herschikken.

Meer informatie over United Objects: https://unitedobjects.org 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief