Silent disco

Individuele bezoekers, Jongeren - Evenement

Bezoek de expo ‘Instinct’ met een unieke soundtrack samengesteld door dj Mr Van Walsh en vrienden.
zaterdag 12 januari 2019 van 14:00 tot 17:00
Individuele bezoekers, Jongeren, Kinderen

Brendan Jan Walsh a.k.a. dj Van Walsh is in Groot-Brittannië geboren, maar woont nu in Amsterdam en treedt wereldwijd op. Hij omschrijft zichzelf als 'een erudiet meneertje met een hartstocht voor klassieke muziek die uit het korset van de concertetiquette ploft'. Die hartstocht gebruikt hij bij alles wat hij doet in z'n leven. En dat is veel. Al z'n hele leven houdt Brendan zich bezig met de cello, maar ondertussen doet hij ook aan zichzelf talen aanleren, dirigeren, plaatjes draaien en mensen aan het dansen krijgen op zijn Classical Music Rave. 

Dj Van Walsh is een voorvechter van de zogenaamde "indieclassical" stroming die - vertrekkend vanuit klassieke muziek - zich nog weinig aantrekt van de grenzen tussen genres en samen met de bezoekers zoekt naar onvergetelijke ervaringen.

Geïnspireerd door zijn instinct en de dierlijke objecten en verhalen uit de expo brengt hij samen met vrienden een silent disco in de expo ‘Instinct’. Bezoek de tentoonstelling met een unieke soundtrack.

Praktisch

  • Wanneer: 24 november 2018 en 12 januari 2019 telkens tussen 14 en 17 uur.
  • Prijs: gratis, je betaalt enkel de toegangsprijs tot het museum (2 euro).
  • Geen reservatie mogelijk, gezellig komen en één van de vele hoofdtelefoons nemen.

Ben je nieuwsgierig naar dj Van Walsh en wil je nog wat meer informatie? Volg hem op facebook instagram, youtube of breng een bezoekje aan zijn website: www.mrvanwalsh.com

Meld je aan voor onze nieuwsbrief