Studeren in het MAS!

Evenement

Blokken kent geen grenzen en daarom zocht GATE15 enkele leuke locaties uit om te studeren. STUDY360 op de hoogste verdieping van een Antwerps icoon, het MAS!
dinsdag 15 mei 2018 tot zondag 01 juli 2018 van 09:30 tot 23:30
Individuele bezoekers, Jongeren

Blokken kent geen grenzen. Sociale afzondering is van een vorig tijdperk en samen studeren (en pauzeren) kenmerkt tegenwoordig de blokperiode. Daarom zet MAS vanaf 15 mei een unieke studieplek open voor jou als student!

Kom tijdens de blokperiode in alle rust samen studeren. 
Alle info: www.study360.be

Praktisch

  • Je kan in het MAS terecht tijdens de blokperiode, van 15 mei 2018 tot en met 1 juli 2018.
  • De studieruimte is elke dag geopend (behalve maandag) van 9u30 tot 23u30 en bevindt zich op de achtste verdieping van het museum. We zijn uitzonderlijk geopend op Pinkstermaandag 21 mei.
  • Er is koffie en thee (breng je eigen tas of mok mee!), stopcontacten en wifi aanwezig.
  • Exclusief voor STUDY360-studenten is er gratis toegang tot alle museumzalen. Vraag je toegangsticket aan de balie van het MAS. 

Vergeet je niet te registeren via www.study360.be. Voor het MAS kan je hier nog eens alles rustig nalezen. 
Gebruik #STUDY360 voor leuke tips en retweets. 

Tijd voor een pauze

Het MAS biedt exclusief voor STUDY360-studenten gratis toegang tot alle museumzalen. Vraag je toegangsticket aan de balie van het MAS en ontspan in één van de museumzalen.

Honger en heb je zelf een picknick bij? Dan kan je terecht in de wandelboulevard en op het panorama van het MAS. Vraag een picknickdekentje aan de balie op het gelijkvloers om het extra gezellig te maken.

Ook rondom het MAS geen gebrek aan drank- en eetgelegenheden! Geniet van een lekkere koffie bij Black & Yellow Coffee of Georges Espressobar, haal een gezonde lunch of een lekker sapje bij Maona of Story Urban Deli Shop, pizza’s bij Da Giovanni (jaja, er is er nu ook eentje op het Eilandje in de Londenstraat), burgers allerhande bij de Burgerij of Ellis Gourmet Burger en heb je nood aan een frisse pint? Dan kan je terecht in één van de cafés rond of in het museum.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief