In de wandelboulevard neem je de roltrap naar het dak, langs 9 verdiepingen. Laat je leiden door de glazen spiraal langs de museumzalen. Daar ontdek je de rijke geschiedenis van Antwerpen in de wereld en de wereld in Antwerpen. Intussen geniet je van een prachtig uitzicht op de stad. Telkens hoger, telkens anders. En aan de top, op het dakterras, wacht je een 360 graden uitzicht op de stad, de haven en de wereld.

Een klare kijk op de stad van vandaag

In de museumzalen ontdek je het verhaal van Antwerpen in de wereld en de wereld in Antwerpen, de wandelboulevard biedt je de beste kijk op de stad van vandaag. De roltrappen brengen je 9 verdiepingen hoog. Onderweg geniet je telkens van een ander uitzicht op de stad. En helemaal boven, op het dak, kan je de hele stad zien. 

Bekijk de stad eens met andere ogen

De wandelboulevard is ook een tentoonstellingsruimte. In de vitrines langs de roltrappen en op grote lichtwanden vind je telkens andere expo’s. Het MAS gaat elke keer op zoek naar een thema dat inspireert om de stad en de wereld eens met andere ogen te bekijken. Je kan de expo’s in de wandelboulevard bezoeken tijdens de openingsuren van het museum.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief