Kapitein MASsimo neemt je met de kinderen mee op avontuur door de expo 'Wereldhaven'. Wrijf die zeebenen in want als echte matroosjes leren de kinderen op een interactieve wijze alles over de haven van Antwerpen.

Interactieve rondleiding in de expo Wereldhaven

De kleuters gaan samen op zoek naar de ontbrekende delen van Kapitein MASsimo's schip, ze zingen een heus zeemanslied en maken op een speelse wijze kennis met de haven.

Leer nu al het liedje:

Praktisch

Prijs

  • Toegang tot het museum is gratis voor schoolgroepen. Je reserveert tickets online of krijgt ze aan de balie de dag zelf. 
  • Prijs per gids (max. 15 leerlingen per gids, max. 2 groepen tegeljkertijd): € 85 + € 5 adminstratiekost per reservering

Reserveren

Reserveer een gids minstens drie weken vooraf bij Visit Antwerpen, via tickets@visitantwerpen.be of tel. +32 (0)3 338 95 30 (van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur). 

Rondleiding "Wereldhaven op Kindervoeten" in het MAS

Deze kleuters hadden alvast de tijd van hun leven!
Ook voor de kleintjes:
Rondleiding
Voor de 1ste, 2de en 3de kleuterklas
Vlieg helemaal naar boven in het MAS met Elias, de handpop. Hij neemt kleuters mee op een magische reis naar Afrika, Azië en Oceanië. Spannend en leerrijk.
Atelier
Voor de 3de kleuterklas en het 1ste leerjaar
We stappen samen het vliegtuig op voor een wereldreis. Als kleine globetrottertjes gaan de kinderen op zoek naar allerlei figuren. De ene al beter verstopt dan de andere.
Over de tentoonstelling:
Expo
Over handel en scheepvaart
De haven van Antwerpen verbindt de stad met de rest van de wereld en vormt een grote speler. Duik mee in de geschiedenis van galjoen tot industrieel schip.
Museumregels
Kinderen doen dieren na
Kom je op bezoek? Respecteer dan onze museumregels.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief