In de expo ‘Cool Japan’ ontdek je niet alleen de wereldwijde fascinatie met de Japanse beeldcultuur. Je maakt er als bezoeker ook kans op een 10-daagse reis naar Japan voor 2 personen, aangeboden door reisorganisatie Djoser.

Wat moet je doen?
Heel simpel. Koop je een ticket voor de expo, dan krijg je een deelnameformulier voor de wedstrijd. Beantwoord de vragen en deponeer je kaart bij het buitengaan van de expo. Wie weet zit jij dan volgend jaar in een vliegtuig richting Japan. De data waarop je afreist wordt bepaald met de reisorganisatie. De winnaar wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt na afloop van de expo (19 april 2020).

De gedetailleerde wedstrijdvoorwaarden vind je in dit document: Wedstrijdreglement_Cool_Japan-Djoser.pdf

Wie is reisorganisatie Djoser?
Djoser biedt reizen aan naar meer dan 100 landen wereldwijd. Ze combineren het gemak van een volledig verzorgde groepsreis met individuele vrijheid. Daarnaast hebben ze oog voor natuur en cultuur en werken ze wereldwijd samen met lokale agenten, om zo de lokale economie te steunen. Het is dankzij Djoser dat je kans maakt op deze fantastische reis, we willen hen dan ook graag nog eens bedanken om met ons samen te werken.

Lees alles over de expo 'Cool Japan'

Meld je aan voor onze nieuwsbrief