Het MAS voor jongeren

MAS in Jonge Handen is de jongerencrew van het MAS. Deze jongeren maken van het MAS een jongerenmuseum en zorgen ervoor dat een museumbezoek aan het MAS ook voor het jonge geweld een onvergetelijke ervaring wordt.

De jongerencrew van het MAS

Elk jaar is het MAS op zoek naar nieuwe jonge vrijwilligers. Het principe: maak van het MAS een jongerenmuseum. Hoe? Dat ligt in eigen handen!

Als team stel je het programma samen van ongekend, buitengewoon of juist eenvoudig. Je keert de museumwerking binnenstebuiten, geeft advies en je krijgt een meter of peter die past bij jou interesses. MAS in Jonge Handen geeft een stem aan de jongeren. Zij denken, doen, durven en vullen de MASmedewerkers aan.

Interesse? Of ben je op zoek naar meer informatie? Stuur een mailtje naar liene.conard@stad.antwerpen.be

Ontmoet de bende MAS in Jonge Handers 2015 - 2016:

De app MASup gidst je in no time door het museum

MASup is een avontuurlijke ontdekking van het grootste en meest innemende museum van Antwerpen. Zes rondleidingen in één app om je steeds opnieuw te laten verrassen door het museum.

Elke rondleiding heeft zijn rode draad van weetjes, geheimen en spelletjes. Maak een keuze tussen 'Een vluggertje', 'I’m Kanye West', 'Ik zien A geire', 'MAS op wereldreis', 'Lazy Sunday' en 'Mijn date is heet'.

Weet je niet wat te kiezen? Gebruik de gokbutton. De app maakt de keuze dan voor jou.

Download de MASup app.

Niet enkel kunst, maar ook een geweldig uitzicht

In het MAS wacht een topcollectie op je – over de wereld in Antwerpen en Antwerpen in de wereld. Maar het belangrijkste kunstwerk ligt er aan je voeten: de stad.

Leen een picknickdekentje aan de balie en geniet in stijl 60 meter boven de grond van het uitzicht over Antwerpen. Elke dag anders, elke dag spectaculair. 

Vind ons leuk! Wij vinden jou ook leuk...

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief