Bedrijfsnocturnes

Wil je een exclusief evenement organiseren voor klanten, collega’s of zakenrelaties? Wat dacht je van een nocturne in het MAS? Op maandag heb je zelfs het hele gebouw ter beschikking. Een banket of een receptie vindt plaats in de wandelboulevard op de achtste verdieping of in de banketzaal 9 Beaufort op de negende verdieping. Het adembenemende uitzicht over de stad krijg je er gratis bij.

Het MAS biedt verschillende mogelijkheden voor de organisatie van een museumnocturne.

  • Op maandag beschik je in alle exclusiviteit over het volledige gebouw, dat die dag gesloten is voor het publiek. Voor een receptie kan je gebruik maken van de ruimte in de wandelboulevard op de achtste verdieping, of van banketzaal '9 Beaufort' op de negende verdieping van het MAS.
  • Tijdens een nocturne van dinsdag tot zaterdag heb je toegang tot de museumzalen vanaf het sluitingsuur voor het publiek. De wandelboulevard blijft tijdens de nocturne wel toegankelijk voor het publiek. Een receptie kan je organiseren in banketzaal '9 Beaufort'.

Prijzen nocturnes

Op maandag

€ 9.000

Van dinsdag tot vrijdag

€ 7.000

Op zaterdag

€ 7.000 +20 %

Eén thema/verdieping op een weekdag (di - vr)

€ 3.000

Eén thema/verdieping op zaterdag

€ 3.000 + 20 %

Prijzen exclusief btw (21%).
Nocturnes op zondag zijn niet mogelijk; themanocturnes zijn niet mogelijk op maandag.

Banketzaal '9 Beaufort'

Op de negende verdieping biedt de multifunctionele banketzaal '9 Beaufort' mogelijkheden voor privéfeesten en vergaderingen. Voor meer info, stuur een e-mail naar office@9beaufort.be 

Belangrijke weetjes

  • Ben je een vzw of een non-profit organisatie? Dan krijg je een korting van 50%. 
  • Handjessponsors met een pakket van 5 of 10 handjes hebben recht op een korting van 10%.
  • Toegangsprijzen zijn inbegrepen in de nocturneprijs.
  • De prijs van eventuele gidsen (niet verplicht) is niet inbegrepen in de nocturneprijs: € 85 per gids per groep van 20 personen voor een rondleiding door de permanente collectie of tijdelijke tentoonstelling.
  • Catering is niet inbegrepen in de prijs van de nocturne. Voor meer informatie over banketzaal '9 Beaufort' in het MAS, stuur een e-mail naar office@9beaufort.be.

Verdere vragen en reservaties

Heb je nog vragen of wil je boeken? Stuur dan een e-mail naar mas.evenementen@antwerpen.be 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief