Live muurtekening

Drie jonge kunstenaars gingen de uitdaging aan om een volledige muur in te palmen. Geïnspireerd op de expo ‘Instinct’ maakten ze een ontwerp. Je kan hen live aan het werk zien in het weekend.

Collectiestukken van het MAS bestuderen, schetsen maken en uitgebreide brainstormsessies organiseren liggen aan de basis van hun ontwerp. Het verfrissende resultaat is een reusachtige muurtekening, een maskerade waarin verbergen en blootleggen een heerlijk spel spelen.

Bo Claeys
Bo (1997) is student aan LUCA, Hogeschool voor Schone Kunsten in Gent. Hij is gepassioneerd door kunst en staat bekend om zijn abstracte schilderwerken.

Sara Van Dyck (Aras)
Beelden en tekeningen maken was voor Sara (1988) altijd al belangrijk. Ze studeerde af als illustrator aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, waar ze nieuwe technieken en wegen vond om zichzelf te uiten. Met veel gevoel voor het absurde, humor en satire.

Maxim Van Cauwenberge
Maxim (1998) studeert aan LUCA, Hogeschool voor Schone Kunsten in Gent én geeft zijn overgave aan de kunst op een briljante manier door aan zijn mede-‘MAS in Jonge Handers’. Fotografie is de basis voor zijn tekeningen. Het is voor hem een middel om dingen te documenteren.

Praktisch

  • Je kan hen elke zaterdag en zondag aan het werk zijn tussen 10 en 17 uur op de derde verdieping van het MAS in de expo ‘Instinct’.
  • Het finale resultaat wordt verwacht tegen eind december.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief