De leerlingen ontdekken aan de hand van zoek-, kijk- en doe- opdrachten de geschiedenis van de haven van Antwerpen van de 16de eeuw tot nu. Deze bewogen tocht geeft meer inzicht in de geschiedenis van een van de meest actieve havens aller tijden.

Interactieve rondleiding in Wereldhaven +6

Waar water waakt... Daar is de haven! Tijdens deze rondleiding schepen de leerlingen in voor een bootreis langs de geschiedenis van de haven van Antwerpen. Via korte spelletjes en vragenrondes varen de leerlingen langs de metropool, den oost, de koloniale haven en tenslotte de industrie. Het belooft een bewogen tocht te worden langs de geschiedenis van de meest actieve havens aller tijden. Schip ahoi!

Praktisch

Prijs

  • Toegang tot het museum is gratis voor schoolgroepen. Je reserveert tickets online of krijgt ze aan de balie de dag zelf.
  • Prijs per gids (max. 15 leerlingen per gids, max. 2 groepen tegelijkertijd): €85 + €5 administratiekost per reservering.

Reserveren

Reserveer een gids minstens drie weken vooraf bij Visit Antwerpen, via tickets@visitantwerpen.be, of tel. +32 (0)3 338 95 30 (van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief