Aanraders

 • Expo
  Gratis in onze wandelboulevard
  De roltrappen in het MAS leiden de bezoekers niet alleen naar het dak, maar laten hen een reis door de tijd maken met indrukwekkende foto’s van de collectie.
 • Expo
  18.10.2019 - 19.04.2020
  De expo 'Cool Japan' neemt je mee in de wereldwijde fascinatie voor Japanse beeldcultuur met iconen zoals Hello Kitty, samoerai, griezelige yokai en robots.
 • Rondleiding
  zondag 22 december 2019 van 14:00 tot 15:30
  Individuele bezoekers, Jongeren
  Op zondag impulsief beslissen om naar het MAS te komen? Dat kan zelfs met een gids, want die staat in de tijdelijke expo voor je klaar. Hij loodst je telkens door de zaal met extra verhalen en weetjes. Zet onderstaande data dus alvast in je agenda!
 • Kind aan de slag tijdens workshop
  Momotarō is een eeuwenoud Japans verhaal. Het vertelt over een kleine perzikjongen en over groot geluk. Daarna blazen we het verhaal nieuw leven in tijdens een atelier waarin beeld, tekst en muziek samensmelten tot een frisse mix van oosterse en westerse cultuur.
 • Uitgelicht
  dinsdag 17 december 2019 van 09:30 tot 21:30
  Individuele bezoekers, Jongeren
  Blokken kent geen grenzen en daarom zocht GATE15 enkele leuke locaties uit om te studeren. STUDY360 op de hoogste verdieping van een Antwerps icoon, het MAS!
 • Het MAS is allesbehalve een klassiek museum. Het verhaal van het MAS is er een van en voor elke bezoeker. Hier krijg je een overzicht van alle MAS-activiteiten, van rondleidingen tot workshops en evenementen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief