Wandelboulevard en panorama

In de wandelboulevard neemt u de roltrap naar het dak, langs 9 verdiepingen. Laat u leiden door de glazen spiraal langs de museumzalen. Daar ontdekt u de rijke geschiedenis van Antwerpen in de wereld en de wereld in Antwerpen. Intussen geniet u van een prachtig uitzicht op de stad. Telkens hoger, telkens anders. En aan de top, op het dakterras, wacht u een 360 graden uitzicht op de stad, de haven en de wereld.

Een klare kijk op de stad van vandaag

In de museumzalen ontdekt u het verhaal van Antwerpen in de wereld en de wereld in Antwerpen, de wandelboulevard biedt u de beste kijk op de stad van vandaag. De roltrappen brengen u 9 verdiepingen hoog. Onderweg geniet u telkens van een ander uitzicht op de stad. En helemaal boven, op het dak, kunt u de hele stad zien. U mag het MAS zomaar binnen en buiten lopen. Kom dus gerust nog eens terug, gewoon voor een mooie wandeling naar boven. Nog even van het mooiste uitzicht genieten na een etentje? Dat kan. De wandelboulevard en het panorama blijven open tot 22 uur, tijdens de zomermaanden zelfs tot 24 uur.

Bekijk de stad eens door andere ogen

De wandelboulevard is ook een tentoonstellingsruimte. In de vitrines langs de roltrappen en op grote lichtwanden vindt u telkens andere expo’s. Het MAS gaat elke keer op zoek naar een thema dat inspireert om de stad en de wereld eens met andere ogen te bekijken. 

Praktisch

U kunt de expo’s in de wandelboulevard bezoeken tijdens de openingsuren van de wandelboulevard

  • tijdens de zomermaanden (1 april tot en met 31 oktober) van dinsdag tot en met zondag van 9.30 uur tot 24 uur
  • tijdens de wintermaanden (1 november tot en met 31 maart) van dinsdag tot en met zondag van 9.30 tot 22 uur 

Gratis toegang

Meld je aan voor onze nieuwsbrief