Aanraders

 • Expo
  Linkeroever-Chandigarh
  Deze expo gaat dieper in op de ideeën van de modernistische architect Le Corbusier, laat je door de straten van Chandigarh flaneren en achter de gevels van Linkeroever kijken.
 • Expo
  Gratis in onze wandelboulevard
  De roltrappen in het MAS leiden de bezoekers niet alleen naar het dak, maar laten hen een reis door de tijd maken met indrukwekkende foto’s van de collectie.
 • Expo
  18.10.2019 - 19.04.2020
  De expo 'Cool Japan' neemt je mee in de wereldwijde fascinatie voor Japanse beeldcultuur met iconen zoals Hello Kitty, samoerai, griezelige yokai en robots.
 • Evenement
  zondag 08 september 2019 van 10:00 tot 18:00
  Gezinnen, Individuele bezoekers
  Verken de Droogdokkensite met gids, bezoek het MAS-botenatelier, ontdek de film over laatste maanden in het Algemeen Werkhuis Noord, leef je uit met de kinder- en familieactiviteiten bij STORMKOP of beklim drie historische kranen uit de MAScollectie op de Rijnkaai.
 • Concert
  zondag 08 september 2019 - 12:30
  Individuele bezoekers
  Instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild. Zo kan je de muziek van Dans Dans omschrijven. Een concert van deze groep is dan ook een hele belevenis. Zeker als dat plaatsvindt op een unieke plek die havengeschiedenis ademt.
 • Foto: Victoriano Moreno
  Evenement
  zaterdag 28 september 2019 tot zondag 29 september 2019 van 10:00 tot 18:00
  Gezinnen, Individuele bezoekers
  Water-rAnt verzamelt honderdvijftien authentieke schepen van Antwerpen, van de haven en uit de Scheldedelta. Je maakt kennis met meer dan dertig watererfgoed- en nautische organisaties. Scheep in voor rondvaarten tot aan de Droogdokkensite, waar je een uitgebreid programma wacht. Ook rond het MAS is van alles te beleven!
 • Het MAS is er ook voor kinderen, al dan niet met papa en mama of opa en oma. In de schoolvakanties organiseert het MAS altijd leuke activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.
 • Zin in vrijwilligerswerk? Jouw talenten en inzet worden bij het MAS zeker gewaardeerd. Om onze bezoekers in het weekend te verwelkomen, zoeken we op dit moment gastheren en -vrouwen.
 • Het MAS is allesbehalve een klassiek museum. Het verhaal van het MAS is er een van en voor elke bezoeker. Hier krijg je een overzicht van alle MAS-activiteiten, van rondleidingen tot workshops en evenementen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief