Aanraders

 • Expo
  Gratis in onze wandelboulevard
  De roltrappen in het MAS leiden de bezoekers niet alleen naar het dak, maar laten hen een reis door de tijd maken met indrukwekkende foto’s van de collectie.
 • Expo
  18.10.2019 - 19.04.2020
  De expo 'Cool Japan' neemt je mee in de wereldwijde fascinatie voor Japanse beeldcultuur met iconen zoals Hello Kitty, samoerai, griezelige yokai en robots.
 • Foto Frits Loomeijer
  Het MAS en Maritiem Museum Rotterdam nemen Graanzuiger 19 onder gezamenlijk beheer
  Het MAS en het Maritiem Museum Rotterdam werkten een soort van co-ouderschapsplan uit voor dit schip. De graanzuiger valt onder gezamenlijk beheer en zal de helft van de tijd in Antwerpen, de andere helft in Rotterdam aanmeren.
 • Foto: Victoriano Moreno
  Evenement
  zaterdag 28 september 2019 tot zondag 29 september 2019 van 10:00 tot 18:00
  Gezinnen, Individuele bezoekers
  Water-rAnt verzamelt honderdvijftien authentieke schepen van Antwerpen, van de haven en uit de Scheldedelta. Je maakt kennis met meer dan dertig watererfgoed- en nautische organisaties. Scheep in voor rondvaarten tot aan de Droogdokkensite, waar je een uitgebreid programma wacht. Ook rond het MAS is van alles te beleven!
 • Gastheren en gastvrouwen gezocht
  In het weekend verwelkomen onze warmhartige gastheren en –vrouwen bezoekers in de inkomhal, wijzen hen de weg doorheen het museum en staan hen bij waar nodig.
 • Het MAS is allesbehalve een klassiek museum. Het verhaal van het MAS is er een van en voor elke bezoeker. Hier krijg je een overzicht van alle MAS-activiteiten, van rondleidingen tot workshops en evenementen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief