Collectie online

Het MAS wil zijn ruime verzameling met iedereen delen. Ook de stukken die tijdelijk niet in het museum te zien zijn. Daarom biedt het MAS zijn volledige collectie ook online aan. Zo kan iedereen, eender waar en wanneer, alle stuks bekijken. Alles binnen handbereik dus. Altijd en overal.

500.000 museumstukken digitaal

Het MAS stelt al zijn collectiestukken online tentoon. Op die manier is de hele collectie altijd voor iedereen zichtbaar. Ook die collectiestukken die in depots bewaard worden en dus niet te zien zijn in het museum. Neem dus zeker een kijkje in de MAS online collectie.

Help onze collectie up-to-date houden

De beschikbare informatie is niet definitief, maar wordt voortdurend aangevuld, gecontroleerd en verbeterd. Ook u kunt daarbij helpen. Ziet u een fout of hebt u extra informatie over een collectiestuk? Aarzel dan niet om uw boodschap achter te laten in het bijhorende invulveld. Uw opmerking zal door het MAS worden gebruikt bij het op punt stellen van de informatie.

Wilt u meer informatie over de collectie of hebt u specifieke vragen over een collectiestuk? Neem dan contact op met het MAS via collectieonline.mas@stad.antwerpen.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief