Het MAS wil zijn ruime verzameling met iedereen delen. Ook de stukken die tijdelijk niet in het museum te zien zijn. Daarom is de volledige collectie ook online te vinden. Zo kan iedereen, eender waar en wanneer, alle stuks bekijken. Alles binnen handbereik dus. Altijd en overal.

500.000 museumstukken digitaal

Het MAS stelt al zijn collectiestukken online tentoon. Op die manier is de hele collectie altijd voor iedereen zichtbaar. Ook die collectiestukken die in depots bewaard worden en dus niet te zien zijn in het museum. Neem dus zeker een kijkje in de MAS online collectie.

Help onze collectie up-to-date houden

De beschikbare informatie is niet definitief, maar wordt voortdurend aangevuld, gecontroleerd en verbeterd. Ook jij kunt daarbij helpen. Zie je een fout of heb je extra informatie over een collectiestuk? Aarzel dan niet om je boodschap achter te laten in het bijhorende invulveld. Je opmerking zal door het MAS worden gebruikt bij het op punt stellen van de informatie.

Wil je meer informatie over de collectie of heb je specifieke vragen over een collectiestuk? Neem dan contact op met het MAS via mas@antwerpen.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief